Meny

Om Malung-Sälen Radio & Tele

En butik i centrala Malung (5 meter från E45:an) som säljer i stort sett allt inom hemelektronik. Vi säljer mobiltelefoner, surfplattor, datorer, kameror och bilstereo samt det mesta i tillbehör till detta. Det vi inte har i lager kan ofta beställas. Tveka aldrig att fråga om något.
Vi har service på data för både privatpersoner och företag samt utför montering av tv, antenn och parabolanläggningar i hela västra Dalarna. Installatörer för
både Canal-Digital, Viasat samt Boxer.
Vår policy är att alltid se till att kunden alltid blir nöjd med produkterna de köper samt den service vi tillhandahåller.
Välkommen in till oss i Malung eller hör gärna av er via mail eller telefon.Euronics i Malung sätter kunden främst

På 1980-talet startades i Malung ett företag med namnet Mobiltele AB. Verksamheten bestod till största delen av att sälja mobiltelefoner och tillbehör till dessa. Några år senare utvidgades sortimentet med radio, TV och annan hemelektronik och företaget bytte namn till Malung-Sälen Radio/Tele.

Sedan början av 2000-talet drivs butiken av Lars Dåhne. Han hade varit anställd i butiken från starten i och när hans tidigare arbetsgivare Ola Eriksson bestämde sig för att sälja butiken, tog han chansen.

Malung-Sälen Radio/Tele har gjort sig känd för att ge bästa tänkbara service, både i butiken och ute ”på fältet” med montering och installation. I likhet med andra Euronicsbutiker i hela landet, är det kundens behov och önskemål som styr inriktningen. Att kunden ska känna sig trygg och väl mottagen är målet för allt arbete i företaget.

Prisvärda produkter

Som Euronicsbutik har man givetvis prisvärda produkter som gett Malungsbutiken en bred och återkommande kundkrets. Både fast boende i hela kommunen och besökande till Sälenregionen under turistsäsongen har gjort Malung-Sälen Radio/Tele till sin butik.

Bland kunderna återfinns även de flesta lokala företag, liksom Malungs kommun som anlitar företaget för service och köper in sin fasta och mobila telefonutrustning därifrån.

TV- och parabolutbudet utgör huvuddelen av butikens försäljning, men även mobiltelefonin har hög efterfrågan i Malung-Sälenområdet.

Bra läge vid 45:an

Tidigare låg butiken i en mindre lokal vid Lisagatan. Genom att flytta till korsningen Moravägen – Lisagatan hamnade man nära genomfartsleden i Malungs centrum, väg 45. Dessutom innebar lokalbytet att butiksytan dubblerades och gav bättre plats för visning av varorna.

Därmed har företagets omsättning kommit att öka för varje år och personalstyrkan har ökat från fyra till sex anställda. Magnus Eriksson som sköter den ambulerande servicen har blivit ett välkänt ansikte i Malung med omnejd.

”Välkommen till din lokala Euronicsbutik i Malung”, hälsar Lars Dåhne med personal.